Termékek

A Flexorg Kft. kitűnő áron kínál megbízható minőségű alkatrészeket és kész elemeket a folyamatos működésű anyagmozgató berendezések azon belül is a görgősorok szállítószalagok felhasználóinak üzemeltetőinek.

A felkínált elemkészlettel az építőszekrény elv alapján könnyen megépíthetik elképzelt technológiai soraikat szervízelhetik a már működő rendszerüket.
Termékeinket CE jelzéssel látjuk el.

Raktárról szállítjuk a gravitációs és kényszerhajtással (lánckerékkel, bordásszíjjal) szerelt szállítógörgőinket a szállítószalagok különböző alátámasztó tárcsa és hengergörgőit.
A szállítógörgők választékában megtaláljuk a direkt hajtással, és a megcsúszó un. frikciós kialakítással épített görgőket.

A pálya vázelemek kialakítása lehetővé teszi mind a görgőosztások mind a pályaszélességek legváltozatosabb kialakítását a típuselemek felhasználásával.
A gravitációs és hajtott pályatípusok vázelemei kiválaszthatók a szállítani kívánt termék paraméteri alapján de meghatározhatók a már meglévő és csatlakoztatni kívánt pályatípusok méretei alapján is.

Az adatfelvételi lap kitöltésével kérje segítségünket!
Adatfelvételi lap letöltése