Cégünk

Flexorg

A Flexorg kft-t három az anyagmozgatási rendszerek és folyamatos működésű anyagmozgató berendezések –ezen belül is a szállítópályák tervezésével és gyártásával foglalkozó szakember alapította 1990-ben-ben Budapesten.
A tulajdonos társak kivásárlását követően a társaság 1997-től családi vállalkozásként működik.
Vezetője és jelenlegi tulajdonosa: Nacsa Zoltán.
A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát és azt követően majd két évtizedes gyakorlatot az anyagmozgatási rendszerek tervezése, beruházása és gyártása területén az Anyagmozgatási és Csomagolási Intézet létesítmény főmérnökeként.

Társaságunk tevékenységi körébe tartozik többek között:

  • Raktár-technologiák, üzemi anyagmozgatási rendszerek tervezése gyártása
  • Technológiai rendszertervek készítése
  • Meglévő anyagmozgatási rendszerek műszaki állapotának felülvizsgálata, szaktanácsadás
  • Egyedei , speciális feladatok ellátása alkalmas berendezések tervezése, gyártása.
  • Rendszerek időszakos illetve esetenkénti javítása

A Flexorg Kft. az évek során számos a magyar és külföldi befektetők által nyugat-Európából behozott szállítópálya rendszert épített be és tart karban.
Magas szintű ismeretekkel rendelkezik például a Rapistan, később ASCON néven bejegyzett szállítópályák mellett, csak ismerteket említve a Siemens, Gephargt és Kettner márkanévvel jelzett berendezésekről is.

Képviseleti tevékenység

A Flexorg Kft. a német ROLLEX Förderelemente GmbH. (www. rollex.de ) könnyű csomagszállító és nehéz egységrakományok mozgatására alkalmas gravitációs és hajtott görgőit motoros hajtódobjait, mint a cég magyarországi vezérképviselete kínálja forintért , német minőségben és pontossággal.
A Rollex Essen tartományban Werne-ben 30 éves gyártási múlttal rendelkezik a görgőgyártás területén. Görgői éppúgy megtalálhatók a japán gépipar berendezéseiben mint az amerikai kontinensen gyártott gyártósorok elemeiben.
A világpiacon kivívott ismertsége és piaci részesedése ma még kevésbé tükröződik a magyarországi piacon.

A Rollex elemkínálatát jól kiegészítik a spanyol NIKAI S:L: aluminium profilelemei, és az azok továbbfejlesztéseként kialakított NIKATRANS szállítópálya rendszerek melyek teljes elemválasztékát 1999. decemberétől mint a cég magyarországi képviselete kínáljuk a hazai felhasználok részére. A NIKATRANS termékeke Spanyolországban az autóipar, és az azt kiszolgáló műanyag- és híradástechnika ipar egyik legnagyobb beszállítója.